Logo Autoruit Service Friesland 
 
U bent hier: Home » Smart Repair »

4-in-1 Systeem

Een brandgat in een stoel, een gat in het dashbord of een scheur in de bumper… Autoschade Posthuma weet er wel raad mee!

Stof/leer reparatie

Beschadigingen in leer, bijvoorbeeld aan de autostoelen of het stuurwiel, kunnen onzichtbaar hersteld worden. Ook veel voorkomende schades in leer of stof, denk aan brandgaatjes, krassen en zelfs gaten en scheuren, kunnen onzichtbaar hersteld worden. Bij leerreparaties brengen wij uiteraard de originele nerf c.q. structuur weer aan en wordt het geheel met originele (slijtvaste) leerlakken op kleur gemaakt zodat het geheel er weer als nieuw uitziet!

Vinyl reparatie

Veel voorkomende schades bij vinylbekleding zijn brandgaatjes en scheurtjes. Wij hebben hiervoor de perfecte oplossing in huis! De schade wordt met een ‘filler’opgevuld, daarna wordt er een ‘wapening’ aangebracht van een soort polyestervezel en vervolgens wordt de toplaag aangebracht. Hier wordt met behulp van warmte de originele nerf/structuur in geperst, waarna het geheel weer op kleur gebracht wordt.

Kunststof reparatie (interieur/exterieur)

Een auto heeft tegenwoordig veel kunststofdelen, zoals stootlijsten,spiegelkapjes, bumpers, voorschermen en spoilers. Als deze gescheurd of gedeukt zijn, wordt een deel vaak vervangen. Dat gaat gepaard met onnodig veel kosten en tijd. Doordat Autoruitservice Friesland deze schades op locatie repareert, worden kosten en tijd bespaard.

Ook ernstig beschadigde kunststofdelen hoeven niet altijd vervangen te worden. Door middel van kunststof lastechnieken en warmte (terug-) vervorming kan een bumper vaak perfect gerepareerd worden. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Interieur

Ook het interieur van een auto is vaak onzichtbaar te herstellen. De meeste interieurschade ontstaat door alledaagse zaken. Kinderstoeltjes, attachékoffers, gordels, inbraakschade, montage gaten, sigaretten... Ook in kleur gespoten kunststofdelen of zwarte delen met een structuur kunnen hersteld worden.